Poelier Ofwegen, Alphen aan den Rijn

Seizoenspecialiteiten 2017/2018

Voor in de oven:

– Kip van de chef: dijfilet gevuld met kruidencrème omwikkeld met bacon en honing mosterd
– Winter kipsleetje: gemarineerd kipfilet met champignonroomsaus courgette en champignon
– Kip paris: kipfilet gevuld met brie en spinazie gekruid met knoflookmarinade, (bakken)

Gerechten

– Hazenpeper: hachee van haas met ui en spekjes en champignon
– Hertenjachtschotel: gestoofd hert in jachtsaus
– Veluws wild: gestoofd gemengd wild met ui, spekjes en wortel in grand veneursaus
– Hazenbout in jachtsaus: hele bout gebraden in eigen jus en rode wijn

Pate’s en sauzen:

– Topkwaliteit wildpaté: ree, wildzwijn, fazant en canard au port
– Zachte eendenmousse naturel of met truffel en foie gras
– Gerookte eendenborst of droog gerookt uit Frankrijk
– Van Rougie uit Frankrijk foie de canard, 2×40 gram
– Confit de canard, in eendenvet gegaarde eendenbout
– Cranberry-wildsaus (warm), bereide veenbessen en cumberlandsaus (koud)